Superkompakt Gali-modulkök med allt till hands

Superkompakt Gali-modulkök med allt till hands

Designern Ana Arana presenterar ett kökskoncept som heter Gali, ett otroligt kompakt kök med diskho, kylskåp, kokyta, skärbräda och matbord. Detta är den bästa lösningen för små utrymmen, så fantastiskt för små lägenheter! Idag behöver vi ingen speciell matplats, vi kan göra det var som helst, men att laga mat kräver ändå en speciell plats och utrustning. Därför är Gali en bra lösning för dem som inte vill slösa mycket utrymme eller som bara sällan lagar mat. Med Gali kan du spara mycket utrymme samtidigt som du har allt du behöver till hands om du känner dig inspirerad att laga ett mästerverk. Köket består av fyra moduler som enkelt kan demonteras och paketeras vid flytt.

Superkompakt Gali-modulkök med allt till hands - DigsDi
Superkompakt Gali-modulkök med allt till hands |  Plats .
Superkompakt Gali-modulkök med allt till hands.
Superkompakt Gali-modulkök med allt till hands - DigsDi
Det kompakta Gali-köket är perfekt för alltid i rörelse.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*