Futuristiska styltboxar Möbler av återvunnet material

Pallar är alltid ett bra material för hantverkare och designers, och denna möbelkollektion som heter Stiltboxes är inte en av de massproducerade pressboardmöblerna. Kollektionen består av plast och pallträ, varje del är unik och handgjord. Lådorna går i blått, rosa eller grönt och grått. Dessa bitar påminner mig om några futuristiska föremål och är inte lämpliga för alla interiörer. Vissa skulle tycka att det är galet att göra en möbelkollektion av plast och pallar, men jag skulle säga att detta är en återspegling av vår tid – en grön möbelkollektion gjord av återvunnet material med en originell design.

Futuristiska Styltboxar Möbler Av Återvunnet Material - DigsDi
Futuristiska styltboxar Möbler av återvunnet material |  DigsDigs .
futuristiska möbler Arkiv - DigsDi
futuristiska möbler Arkiv - DigsDi
futuristiska möbler Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*