Mörk exteriör hus

Mörk exteriör hus

Detta moderna i Silver Lake California av arkitekten Aaron Neubert är nybyggt och imponerar med sitt mörka exteriör. Låt oss också ta en titt på interiören.

Överlag har färgpaletten en fin skandinavisk stil med färgerna svart, vitt och mycket värme från trä. Köket, matsalen och vardagsrummet kombineras till ett öppet utrymme som är utbrett idag. Köket ligger i hörnet och är nedsänkt från resten av rummet med en inbyggd bokhylla. Svarta skåp är lugnade med vita bänkskivor och en backsplash och varma trämöbler.

Matsalen passar perfekt med utrymmet med ett svart matbord och varma trästolar, och det finns ett uttalande konstverk för att visuellt definiera denna zon. Vardagsrummet är möblerat med en svart skinnsoffa, korgstolar och ett unikt soffbord i grovt trä. Några av enheterna här är helt klart moderna enheter från mitten av seklet, men det ger mysighet till utrymmet.

Arbetsområdet har ett ovanligt träskrivbord med några lådor, ett geometriskt konstverk och en kohudsinspirerad matta. Golvlampan är en fräsch variant på en antik kandelaber. Badrummet har dusch, ett litet tvättrum och mörkt klinker på golvet. Tvättstället är dubbelt, av varmt trä och har en vit bänkskiva.

Sovrummet är mycket enkelt möblerat och kretsar kring utsikten – glasväggarna skapar en stark koppling till naturen. Bli inspirerad och stjäl några idéer!

Eye Candy: 10 mörkmålade exteriörer |  Hus måla exteriör, tegel.
Mörk exteriörfärgstrend: Varför vi älskar det - Studio McG
Mörk exteriörfärgstrend: Varför vi älskar det - Studio McG
10 slående mörka hemexteriörer [New Trend] - Lindsay Hill Interio
Trender: mörka exteriörfärger - Lolly Ja

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*