Kontrasterande mångsidig klaffförvaring och soffbord

Kontrasterande mångsidig klaffförvaring och soffbord

Vad gör en bit iögonfallande? Kontraster! Och det är nyckeln till designen av denna mångsidiga pjäs som heter Flap av Formabilio, som kan användas från medialagring till bokorganisation och som även är idealisk som ett soffbord. Tjocka, antika granpaneler möter tunn träfiberskiva och ännu tunnare härdat glas i en unik blandning av texturer, färger och storlekar som tillsammans kompletterar den oregelbundna geometrin. Klaffen lämpar sig inte bara för förvaring utan även för snygg presentation av föremålen. Den kromatiska kontrasten och skillnaderna mellan materialen gör Flap till en innovativ dekorativ pjäs, lämplig för olika typer av platser.

förvaringsmöbler Arkiv - Sida 3 av 5 - DigsDi
förvaringsmöbler Arkiv - Sida 3 av 5 - DigsDi
Loon Peak® Citronelle Flip Top Förvaringsbänk i konstläder |  Wayfa
förvaringsmöbler Arkiv - Sida 3 av 5 - DigsDi
Air 0692 Fristående väggenhet från Lago |  rumsservice 360

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*