Bold Green Masculine Apartment

Bold Green Masculine Apartment

Denna moderna lägenhet i São Paulo, Brasilien har totalrenoverats och renoverats av FC Studio för två unga bröder. Huset blev en ny version av en samtida maskulin, om inte alltför stor, lägenhet. Låt oss ta en närmare titt.

Huvudrummet innehåller vardagsrum, tv-rum, matsal, kök, tvättstuga, balkong och kontor vilket gör att det känns rymligare och mer funktionellt. Hybrida och mobila möbler som bänkar och bord inbjuder till användningen av den flexibla ytan och utrymmet anpassar sig till de olika möjliga scenarier där arbete, ätande, matlagning, tvättning av kläder etc. sker på ett flytande sätt. Skjutdörrar kan separera utsidan och insidan och på så sätt skapa lite avskildhet. Jag älskar den intressanta färgkombinationen som används för inredningen: svart, grönt, mycket grafitgrå, vilket gör att de djärva gröna sticker ut. Det gröndesignade köket är visuellt separerat från resten av rummet, och ett litet skrivbord och ett musikinstrument i hörnet är en del av inredningen, även om sådana zoner vanligtvis också är separata – allt här är ganska flytande och perfekt integrerat i dekor.

Det finns två sviter som erbjuder avskildhet till båda bröderna. En av dem har en vit konstvägg och djärva konstverk. Badrummet på bilden här är panelat med små svarta kakel och vitt injekteringsbruk för att få det att sticka ut, och svarta möbler understryker att det är ett manligt utrymme. Njut av alla bilder på denna coola moderna lägenhet för två killar!

Samtida maskulin lägenhet med djärva gröna - DigsDi
30+ eleganta mörka vardagsrumsidéer (dramatisk färginspiration .
Samtida maskulin lägenhet med djärva gröna - DigsDi
Un pied à terre à Paris |  Hem sovrum, Inredning sovrum .
Amazon.com: Parisisk interiör: Djärv, elegant, raffinerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*