Neutral färg lägenhet

Neutral färg lägenhet

Minimalism är den renaste, och kanske en av de mest funktionella inredningsstilarna som finns idag, och ägaren till denna lägenhet valde den för sin mansgrotta. Som IT-specialist är detta en av de coolaste stilarna för att uttrycka din personlighet.

M3 ARCHITECTS designade en minimalistisk interiör i Odessa, Ukraina. Lägenheten fick namnet Blank eftersom den är som en tom duk som kan ändras och fyllas på flera sätt. Blank fokuserar på ett neutralt färgschema, enkla material och ett cirkulärt trafikmönster som maximerar kompakt utrymme.

Vardagsrummet har fönster från golv till tak som visar utsikten med en öppen planlösning för att fylla hela innerutrymmet med ljus. De använde ett kurerat urval av möbler från märken som Poliform, Artemide, Deltalight, Zanotta, Duravit, Grohe och Ceasarstone.

Ljusa naturträgolv, vita väggar och skåp samt enstaka svarta detaljer skapar en tidlös inredning i köket. Den stora köksön fungerar även som matplats och ligger framför fönstret. Jag gillar också att formgivarna utnyttjade utsikten maximalt och gjorde den tillgänglig överallt – i vardagsrummet och i köket.

En liten arbetsyta är integrerad i en rumsavdelare och en förvaringsenhet. Sovrummet är rent och bekvämt, med flera lager av ljus och förvaringsenheter som löser upp det. Den neutrala färgpaletten gör rummet både funktionellt och avkopplande på samma gång.

Moderna lägenhetsidéer, studiodesign för en person med ljus .
Liten lägenhetsinredning med neutral färgpalett - RooHo
Minimalistisk lägenhet med en neutral färgpalett - DigsDi
Snygg rymlig lägenhet i neutrala färger i Sverige 〛 ◾ Фото .
Modern lägenhetsplan med neutrala färger och fet accent

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*