Kurviga stolar och pallar av olika material från Martz Edition

Kurviga stolar och pallar av olika material från Martz Edition

Stolskollektionen Martz är avsedd för dig som älskar organiska former och lekfulla möbler. Det finns tre huvudversioner – Tube, Ellipse och Galaxy, som var och en består av två till fyra olika modeller. Stolarna och pallarna är gjorda av plywood och metall i olika former och storlekar. Olika material och kombinationer gör kollektionen mycket rik. Stolarnas struktur är gjord av plywood eller metall. Den böjda plywooden kan vara fanerad, lackad eller lackad i olika färger och träessenser. Metallversionerna finns i lackerat stål eller aluminium med hel- eller laserskurna ryggstöd. De laserskurna mönstren sträcker sig från spetsblommor till mer geometriska och arkitektoniska. Dessa stolar är snygga, vackra och mycket funktionella, de kan dekorera vilken interiör som helst.

Kurviga stolar och pallar av olika material av Martz Edition.
Kurviga stolar och pallar av olika material av Martz Edition.
Kurviga stolar och pallar av olika material av Martz Edition.
Kurviga stolar och pallar av olika material av Martz Edition.
Curvy stolar och pallar av Martz Editi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*