Billigt modernt kontor gjord av kartong

Billigt modernt kontor gjord av kartong

Annonsföretag Ingenting syftade till att skapa ett kontor på en mycket liten budget. De vände sig till designern Joost van Bleiswijk, som skapade ett mycket ovanligt kontor av kartong. Detta kontor gjordes utan lim eller naglar. Att använda så billiga material för detta unika jobb är ett fantastiskt alternativ för dem som inte har råd att spendera mycket pengar på kontoret. Designers fyllde kontoren med kartong – bord, stolar, trappor och till och med rum är gjorda av det. Alla delar är väldigt stabila, men om du skadar något kan du enkelt byta denna del. Ett fantastiskt kontor för dig som inte vill spendera mycket på arbetsplatsen men vill ha ett snyggt och modernt kontor.

Billigt modernt kontor gjord av kartong / design bokmärke #
Fäst på DIY Crafts + Project
Amazon.com: Datorbord i kartong för hemmakontor –39” Skriva .
Bordsdesign i kartong och andra kreativa kartongmöbler.
Från Edward Cella Art+Architecture (ECAA), denna invändiga separator .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*