Rustikt hem av två lador

Rustikt hem av två lador

Detta hus bestod av två lador som demonterades, flyttades och återmonterades för att skapa ett stort hus i Roxbury, Connecticut.

Fastigheten byggdes för Cady Jr. av Ed Cady Sr. och Jr. från East Coast Barn Builders. Huset har träbjälkar, gipsväggar och antika cypressgolv. När du kommer in kommer du att känna att du befinner dig i ett rustikt vintagehus. Mycket natursten och trä används som dekor i hela ladugården. Möblerna är rustika och vintage, snidade och vackert anpassade för hemmet så att du kan få en känsla för hur du tar dig in i ditt 1800-talth Århundrade eller tidigare.

Vardagsrummet har vintagemöbler klädda i brunt läder och en stor stenklädd öppen spis. Klart det funkar! Det finns ett matbord, några råa trämöbler och vintagelyktor – det här huset är ett väldigt coolt sätt att rädda andan från gamla dagar.

Det stora sovrummet har svala synliga takbjälkar, en vintage garderob och ottoman. Det finns mycket naturligt trä som gör rummet mer välkomnande. Det stora badrummet är klätt i trä – badkaret, handfatet och golvet är alla gjorda av trä.

Köket och matsalen är kombinerade i ett rum och framstår som ganska sofistikerade. Ett trägolv och ett trätak med bjälkar skapar en mysig kuliss för hela rummet. Det finns en stor köksö och skräddarsydda träskåp, men enligt mig är den snidade skänken med vitrinskåp flaggskeppet här. Få fler bilder på detta härliga hem nedan!

Rustik vintage hem byggd av två lador - DigsDi
Två lador förvandlas till ett rustikt och vintage bostadshus.
Två gamla lador omvandlade till ett stort hus i Connecticut |  Ladugård .
Rustik gjutjärn grind dörrhandtag drag set om två, lada dörr.
Rustik vintage hem byggd av två lador - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*