Residens med raffinerad interiör

Residens med raffinerad interiör

Detta bekväma boende är designat för en ung familj; Det är ett tvåvåningshus i en av Melbournes innerstadsförorter. Studio Tate behöll bara två röda tegelväggar och designade om och gjorde om hela huset för att maximera de trånga utrymmena och översvämma utrymmet med naturligt ljus. Värme fördes genom material och ytor med mycket trä.

Studio Tate har skapat interiörer som är raffinerade men ändå mycket bekväma att bo i. Vardags- och matplatserna installerades på det övre planet. Det finns ett vitt kök i öppen planlösning med svart bänkskiva och bakstycke i tegel med en svart ö som sträcker sig till ett matbord med ljusa trästolar. Det finns en bekväm sittgrupp med en inbyggd öppen spis och konstverk. Ett arbetsrum kan användas som ett gästrum eller ett extra sovrum och ett garage fungerar som ett lekrum eller sovrum.

Det stora sovrummet och badrummet har utsikt över en privat innergård, medan en balkong har utsikt över staden. Förvaringsutrymme var nyckeln till att få ut det mesta av alla rum: det roliga barnrummet har trappor som också fungerar som bokhyllor och en våningssäng med en dold garderob under. Paletten har hållits ljus och neutral för att visa upp naturligt ljus, med accenter av svart för att lägga till djup. Badrummet har glänsande vita kakel och svarta detaljer för att göra det mer intressant.

Y Residence med raffinerad och bekväm interiör - DigsDi
Raffinerad interiör som visas av Opulent Modern Residence i .
Raffinerad interiör som visas av Opulent Modern Residence i .
Raw möter raffinerat i tre hem |  Inredning Magazi
Förfinade interiörer som visas upp av Energy-Efficient Residence i .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*