Hem Med Massor Av Vitt

De flesta moderna hem från mitten av århundradet är kända för att ha en ganska intensiv och varm färgsättning, men hemmet vi presenterar idag är inte ett av dem. Det känns väldigt luftigt, översvämmat med ljus och lite modernare än ett vanligt mitten av sekelhuset på grund av användningen av mycket ljust trä och mycket vit färg.

Huset byggdes på 70-talet och ligger på nästan ett tunnland mark med fantastisk utsikt. Hemmet är på den större sidan på över 4k kvadratfot, och exteriören och landskapsarkitekturen kompletterar vad som händer inuti hemmet. Utsidan är klädd med svartmålat trä, det finns en mysig altan med grus och stort kakel samt en liten matplats.

Inuti ser du ett vitt sadeltak markerat med mörka bjälkar och coola ljuskronor. Den huvudsakliga öppna layouten är uppdelad i två delar. Den nedre är ett vardagsrum med möbler i dova färger från mitten av seklet med utgång till terrassen – en inglasad vägg erbjuder också en hisnande utsikt. Den övre delen har matplats och kök, möblerna är gjorda av vitt och ljust trä och matsalen består av djärva gula stolar från mitten av seklet. Många fönster här och var fyller planlösningen med naturligt ljus och låter ägarna njuta av utsikten.

Det stora sovrummet består av en säng, några stolar och en träpanelvägg med en välvd korridor som leder till masterbadrummet. Båda rummen har stora fönster för att njuta av utsikten. Så cool!

Just Home Faux Marble White Desk - Stora partier 2020 |  Vit.
Detta Property Brothers' Forever Home har massor av barnvänliga funktioner
Just Home Vit fåfängaset med trefaldig spegel - stora partier |  Vit.
Dee Dee Ct Lot 111, White Pine, TN 37890 - realtor.com
Just Home White Grid Stol med Spider Base - Stora partier |  Vit.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*