Fridfull härlig villa i skandinavisk stil fylld med naturligt ljus

Fridfull härlig villa i skandinavisk stil fylld med naturligt ljus

Denna vackra villa i Hellerup är beundransvärd med sitt underbara naturliga ljus, designklassiker och en stor samling dansk konst – allt avrundat med en palett av mjuka pastellfärger. Huset visar perfekt skandinavisk estetik – mjuka färger, mycket vitt, naturligt trä och betong- och metalldetaljer. De valda färgerna gör att varje rum känns luftigt och rymligt, och jag gillar särskilt kaminen och pälsöverdragen som gör matplatsen varmare och mer välkomnande. Det finns en underbart mysig läshörna vid fönstret med mycket kuddar och ljusinsläpp. Coola konstverk framhäver interiören och ger dem karaktär. Så tyst och vackert rum!

Fridfull och härlig villa i skandinavisk stil fylld med naturliga .
Fridfull och härlig villa i skandinavisk stil fylld med naturliga .
Fridfull och härlig villa i skandinavisk stil fylld med naturliga .
modern villadesign Arkiv - DigsDi
modern villadesign Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*