Badrumsmöbler med glamourtouch från 30-talet

Badrumsmöbler med glamourtouch från 30-talet

För många är badrummet det viktigaste rummet i huset, så det ska vara vackert, praktiskt, stilrent och mysigt. Bisazza Bagno med den spanska designern Jaime Hayon presenterade sin första kollektion. Badrumskollektionen påminner om 1930-talets glamour med en skandinavisk touch och feminina former. Elegans är huvuddraget i denna innovativa kollektion. Jag älskar färgkombinationen: guld med vitt eller svart, ovanlig form av speglarna; Kollektionen ser modern ut, men med en touch av 30-tal. Med den här kollektionen blir ditt badrum ett område som du vill visa upp, en plats som du kan hålla öppet. Badrummet blir ett stilrent utrymme fullt av charm och stil med en stark identitet.

Badrumsmöbler med glamour touch av 30-talet |  DigsDigs .
Badrumsmöbler med glamour touch av 30-talet |  Badrum .
Badrumsmöbler Med Glamour Touch Of The 30s - DigsDi
Badrumsmöbler med glamour touch av 30-talet |  DigsDigs .
Badrumsmöbler Med Glamour Touch Of The 30s - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*