Prefab trästuga Collingwood Shepherd Hut

Prefab trästuga Collingwood Shepherd Hut

Prefabricerade hus är ett modernt och coolt sätt att få ett färdigt hem till ett rimligt pris. Denna färdiggjorda Collingwood Shepherd-hatt på hjul från Gute påminner om en Airstream-karavan med sin rundade profil! Den yttre trappan är gjord av massiv röd västerländsk ceder, och en mässingsplatta är fäst vid varje hydda. Massiva brädor av vit ek och handplockade, frästa och sammansatta för att göra dörrar, karmar och trösklar. Furuklädda tak kompletterar stugkänslan och glöm inte golvet – Gutes eget handmålade målade furugolv. Collingwood-hatten är bara 7,5 ’bred och 15,5’ lång från ände till ände. Trots det ser och känns den väldigt rymlig tack vare sin felfria design och smarta användning av ergonomiska modulmöbler – tillräckligt stora för hela familjen.

Prefab trästuga: Collingwood Shepherd Hut - DigsDi
Prefab trästuga: Collingwood Shepherd Hut - DigsDi
Prefab trästuga: Collingwood Shepherd Hut - DigsDi
Prefab trästuga: Collingwood Shepherd Hut - DigsDi
Prefab trästuga: Collingwood Shepherd Hut - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*