Retro Mid Century House

Retro Mid Century House

Skönheten i moderna rum från mitten av seklet handlar inte bara om trendiga retrolooker, utan också om mycket mysighet. Huset vi delar idag är en modern väckelse från mitten av århundradet, vackert designad av The Archers, och det är verkligen ett av dessa mysiga utrymmen. Detta hem har renoverats och inretts med oklanderlig smak. Det är definitivt värt din uppmärksamhet. Låt oss titta på det.

Det finns trätak, och på vissa ställen fortsätter taken till husets utsida, vilket skapar känslan av insidan och ut. Många speciella material har använts, såsom: B. anpassade, ostronfärgade triangulära cementgolv, tak i västerländsk cederträ, monolitiska volymer av amerikansk svart valnöt och spricksågad vit ek, möbler i högblank laminat, anpassade badrum med keramiska plattor , och till och med målat glaspanel.

Vardagsrummet har flera glasade väggar täckta med ett nät för att göra utrymmet mer privat. Du kan också se ett fantastiskt utbud av moderna möbler från mitten av århundradet som utgör en perfekt ensemble. Det stora sovrummet har en glasad vägg och några extra takfönster ovanför sängen, sängen är av metall och det finns en mycket påtaglig bokhylla. En svart läderfåtölj lägger till textur till rummet och ett tofsat överkast ger det en boho-känsla.

Ett badrum har geometriska mosaikplattor i badkar och trä. Det andra badrummet har vackert trä, svart och turkos kakel och en elegant sminkkrok med en upplyst spegel. Njut av fler bilder på dessa hisnande rum!

vintage mitten av århundradet Palm Springs tapet |  Vi älskar hur det här.
Pin av John Kent på Inspirerande konst, platser, stämningar och idéer |  Mitten .
Sherwin William Heminredare 1959 |  Moderna interiörer från mitten av århundradet.
Dansk Mid-Century Home With Vintage Möbler - DigsDi
1951 Mid Century Modern Living Room |  Modern livsstil från mitten av århundradet.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*