Modern ljushjärtad lägenhet i New York

Modern ljushjärtad lägenhet i New York

Denna moderna och bekymmerslösa lägenhet ligger i New York. Ägarna ville ha ett bekvämt hem som var stilrent utan att vara kinkigt och de fick det!

Vardagsrummet imponerar med en överdimensionerad spegelkappa, som är en mittpunkt och optiskt utökar rummet och samtidigt reflekterar ljuset som kommer från de stora fönstren. Ett kopparställ polerar utseendet på rummet.

Designern älskar att skapa kontraster och ett uttalande, så den svarta accentväggen i sovrummet var ett sätt att göra detta utan att se över toppen. Resten av rummet är gjort i lugna toner för att göra utrymmet mer fridfullt. Lampbordet Vogelbein här är ytterligare en touch av designerns humor, och de varma träskåpen gör sovrummet mysigare.

Exponerade tegelstenar var ett coolt inslag i köket, de tillför karaktär och charm till rummet och gör det lite industriellt. Det finns ett antal olika storlekar på speglar för att göra den ännu mer original. Jag är förvånad över skänken i matsalen, den är lite supergammal med en patinayta som ser så kontrasterande ut jämfört med resten av inredningen.

Designern har lagt några djärva accenter här och där. Kolla in den svarta badrumsväggen med det roliga fisktrycket. Det är så lynnigt! Och den mjukt rosa dörren fortsätter temat för detta roliga badrum. Jag gillar också hemmakontoret i skimrande blått med en original ljuskrona och 3D-väggkonst.

Den mjuka mintfärgen i taket i korridoren skapade en fridfull övergång från vardagsrum / matsal / kök till sovrummen. Ägaren ville inte sätta konst på väggarna och höll detta område fritt från ytterligare dekorationer så det är ett roligt sätt att fortfarande känna sig designad men lugn.

Första intrycket |  Vintage lägenhet, New york city lägenhet.
10 fantastiska loftlägenheter i Singapo
Lätthjärtad: En bondgård från 1817 uppgraderas med en ljus, modern .
Inredning av Sheep + Stone sett på West Village Apartment.
Sök: - Stugor & Garde

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*