Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster

Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster

Oregon Black Walnut är otroligt vacker på grund av sin färg och sitt mönster. Därför är det en fantastisk idé att göra möbler av detta massiva trä. Portland-baserade hantverkaren Grant McGavin skapade dessa enkla mönster av svart valnötsträ för att visa upp sina otroliga ådringar. Delarna är alla miljövänliga; Varje pjäs har designats och byggts med avsikten att den ska användas i generationer framöver. I varje del kan du njuta av det naturliga trämönstret. Möblerna är idealiska för en modern interiör, de ger rummet zen på grund av det naturliga utseendet. Det coolaste är skänken tycker jag eftersom den accentuerar utseendet på grund av sitt fantastiska mönster.

Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster - DigsDi
Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster - DigsDi
Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster |  DigsDigs .
Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster - DigsDi
Oregon svart valnötsmöbler med naturliga mönster - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*