Hur du dekorerar din Halloween med dödskallar och skelett

Är det en Halloween utan människoben och dödskallar? Självklart inte! Först och främst kan du hänga ett skelett på din dörr för att få gästernas uppmärksamhet. Varför då inte sätta en i fönstret och vifta med händerna till alla förbipasserande? Glöm inte faten med dödskallarna, eller ta konstgjorda dödskallar, måla dem svarta, guld eller silver och ställ dem på skålen i mitten av bordet – är det inte stiligt? Skelettformade gratulationskort är en hit. Du kan också ta glasflaskorna i form av dödskallar, som påminner om kristallskallen från Indiana Jones-filmen, och ljus i alla färger i samma form. Skelett i kombination med pumpor är den bästa dekorationen för en rolig fest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*