Vackra höstens verandadekoridéer

Det är fortfarande två veckor kvar till hösten och det är hög tid att förvandla sommardekorationerna på din härliga veranda till höstdekorationer. Och här är några coola tips: Pumpor i synnerhet! Använd dem för dekoration hur du vill – ställ dem på trappan, på verandan, eller lägg en vintage skänk eller till och med en vagn och alla dina vackra grönsaker på den, det kan till och med vara blomkål! Höstkransar är fantastiska – gör några personliga kransar själv med de färger och material du vill ha. Det kan vara allt från säckväv till torkade äpplen. Vill du sätta en oväntad accent? Gör en fågelskrämma och sätt den på din veranda! Fågelskrämman kan ha en pumpa istället för ett huvud. Kolla in fler höstdesigner nedan och bli inspirerad!

67 höstens verandadekorationsidéer - utomhus höst dec
20 bästa höstens verandaidéer - Modern höstveranda dec
Höstens verandadekorationsidé
27 bästa höstens verandadekorationsideer och design för 20
67 höstens verandadekorationsidéer - utomhus höst dec

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*