Moss täckt stuga

Moss täckt stuga

Det här året verkar vara de små båsens år – vi ser fler och fler av dem och fler och fler designers inspireras att skapa sina egna. Stugor som kan byggas och flyttas var som helst är framtiden för bekväm semester var som helst i naturen, och moderna designers lyckas införliva fler och fler funktioner för att göra sådana små stugor beboeliga. Den vi delar i dag är inte bara en monter, det ser ut som att den är ur en historia.

Jacob Witzling har en benägenhet för naturen och en svaghet för skogshus. Han har designat många små lägenheter i nordvästra och östra USA, inklusive en wanderlust-lastbilshytt som han byggde på en pickup 1979.

Ett av Witzlings mest kreativa stugprojekt är denna fantasifulla struktur som verkar direkt ur en sagobok. Den lilla fastigheten byggdes på en åttakantig bas på 135 kvadratmeter, med plats för en vind som ger ytterligare 80 kvadratmeter golvyta. Varje plan som bildar sitt åttakantiga pyramidformade tak har en utskjutande krön – det finns 8,32-tums takkupor som leder rakt in i dalarna. Taket täcktes sedan med metall, hönsnät och slutligen mossa, vilket fick strukturen att subtilt smälta in i omgivningen. Det finns ett litet kök med en spis och några hyllor, ett par vadderade bänkar runt hjärtat och på övervåningen kan du se ett drömskt sovrum som svämmar över av ljus. Ägarna kan känna sig bekväma inuti och njuta av det rikliga naturliga ljuset som faller in genom stora triangulära fönster högst upp i byggnaden. Vilken drömsk stuga i skogen, en så vacker plats att fly!

Moss-covered cabins - Bild på Emerald Forest Cabins & RV.
Denna mossbeklädda, åttakantiga mikrohytt kombinerar lyx och .
denna lilla mossbeklädda stuga i skogen verkar rakt ut ur en .
denna lilla mossbeklädda stuga i skogen verkar rakt ut ur en .
Moss Covered Cabin - Övergiven - Washington |  Övergiven, övergiven.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*