Lägenhet Flytande trappa

Remy Arquitectos arbetade med MYOO på renoveringen av den 150 kvadratmeter stora Gascon-lägenheten i stadsdelen Palermo i Buenos Aires. Interiören tömdes omedelbart för att få en bättre uppfattning om utrymmet de arbetade med och detta resulterade i att trappan flyttade.

Inredningen av lägenheten är modern, lakonisk och sofistikerad. Det kan sägas vara en omöjlig kombination, men titta på bilderna – här är den! För att göra interiörerna mer livliga använde formgivarna massor av LED-lampor och översvämmade rummen med ljus.

Genom att flytta trappan till en kantvägg kunde de öppna upp första våningen och ge mezzaninen ett nytt utseende. En horisontell stålkonstruktion fungerar som ett räcke och skrivbord, medan ljuset kan tränga in i det övre planet.

Den flytande trappan ger rummet visuellt intresse utan att överväldiga utrymmet. Större plattformar kompletterar trappan nedanför och leder till de gråbetsade ekgolven.

Köket har mörkgrå lackerade skåp kombinerat med bänkskivor i svart granit och rostfria vitvaror.

Skjutdörrar i glas förlänger köket till den privata uteserveringen, medan vardagsrummet sträcker sig genom de större vikdörrarna.

Svängbara träpaneler ger multifunktionsrummet på övervåningen avskildhet och skapar ljusmönster på väggen som leder upp för trappan.

Svart trämarmor installerades bakom badkaret för att lägga till textur till badrummet. Svart granitskiffer användes på golvet för att kontrastera de vita betongväggarna och vita Silestone-handfaten.

Bygg lägenhet Massivträ Flytande trappa Desig
Vardagsrum med flytande trappa |  Modern trappa, Modern .
Flat FM - Minimalissimo |  Flytande trappa, Trappdesign .
Lyxig industri-chic duplexlägenhet i TriBeCa |  Fall .
Flytande ståltrappa delar Idunsgate Apartment by Hapt

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*