Snygg 1906 hemtillägg

Denna tillbyggnad i två våningar designades av Hsu McCullough 1906 för murverk för en växande familj. Ashland Residence i Santa Monica, Kalifornien var tvungen att expandera och samtidigt behålla så mycket utomhusutrymme som möjligt. Det enda sättet att uppnå detta var att bygga fas I-fotavtrycket med en modern struktur som fyllde utrymmet mellan det ursprungliga huset och garaget.

Den moderna byggnaden har två nivåer av boende, inklusive en master-svit på övervåningen med ett yoga-/meditationsdäck och grotta på första våningen, en matsal med tillgång utomhus, ett kök och en ljus trappa. I det nya köket filtrerar ett ekfodrat ljus ljuset från ett takfönster långt ovanför ön. Matsalen ligger bredvid fönstret för mer naturligt ljus. Vardagsrummet har några bekväma lädermöbler och öppna hyllor med ombre-böcker för en färgstark touch. Badrummet har blå Carrara sten, svart kakel och ett fönster för naturligt ljus.

För att smälta samman de äldre, traditionella delarna av det ursprungliga hemmet med de nyare moderna elementen har mycket trä, Carrara-sten, vanligt vitt tunnelbanekakel, vita ekgolv och mycket naturligt ljus använts. Modern stil och denna kombination av material gör tillägget coolt, flytande och inbjudande.

Samtida och elegant 1906 Hemtillägg - DigsDi
Samtida och elegant 1906 hemtillägg |  Hemtillägg .
Samtida och elegant 1906 Hemtillägg - DigsDi
Samtida och elegant 1906 Hemtillägg - DigsDi
Samtida och elegant 1906 Hemtillägg - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*