Multi Generation Container Hem Byggt från grunden

Multi Generation Container Hem Byggt från grunden

Sedan frakt av containerhem blev en grej har arkitekter, designers och till och med privata husägare gjort otroliga framsteg för att göra dessa typer av projekt mer tillgängliga, anpassningsbara och enklare överlag. Det är ett containerhus som sticker ut. Det är ett hus byggt för honom själv och hans familj av en brandman i Colorado som samarbetade med arkitekten Joe Simmons från Bluesky Studio i designen.

Husets exteriör är en blandning av moderna, rustika och industriella inslag. De träklädda ytterväggarna ger huset ett mycket inbjudande och mysigt utseende. En serie fönster på bakgården släpper in extra solljus och gör att huset känns luftigt och rymligt. Skjutdörrar i glas öppnar bottenvåningen och ansluter sömlöst till terrassen och trädgården.

Metallbehållarramarnas kalla och robusta karaktär kompenseras av mycket varmt trä. Övergången mellan alla olika rum är ganska sömlös, trots uppenbara hinder. Vardagsrummet har 25 fot högt i tak. Det öppna köket har en stor ö med gott om förvaringsutrymme, ett bakstycke i sexkant marmor och eleganta svarta skåp. Sovrummen har separata öppna balkonger och skjutdörrar, och möbler och golv är av mörkt trä som kontrasterar de vita väggarna. Få mer av detta coola hem nedan!

En brandman i Colorado byggde sitt eget containerhem och .
Hillside House med en fraktbehållare på toppen - DigsDi
En brandman i Colorado byggde sitt eget containerhem och .
Flervånings |  Arkitektur, Containerhus, Arkitektur exteri
Shipping Container Village - One Community Open Source Village

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*