Galna Steampunk hemmakontorsdesigner

Galna Steampunk hemmakontorsdesigner

Som Wiki säger är steampunk en stil som har sitt ursprung på 1980-talet och början av 1990-talet och som innehåller element från science fiction, fantasy, alternativ historia, skräck och spekulativ fiktion. Det är en miljö där ångkraft är utbredd – vare sig det är i en alternativ berättelse som Storbritannien under den viktorianska tidsåldern eller ”vilda västern” – eller i en postapokalyptisk era – som innehåller inslag av antingen science fiction eller fantasy. Denna stil är ganska ovanlig och används sällan inomhus. Men när designers använder det blir resultatet så dramatiskt och imponerande att du inte kan komma på någonting. Du bara står där och tittar! Det mest populära utrymmet för sådana stilexperiment är en studie eller hemmakontor, eftersom science och science fiction skulle vara lämpligt här.

28 Crazy Steampunk Home Office Designs |  DigsDigs |  Steampunk .
28 Crazy Steampunk Home Office Designs |  Steampunk hus.
28 Crazy Steampunk Home Office Designs - DigsDi
28 Crazy Steampunk Home Office Designs - DigsDi
28 Crazy Steampunk Home Office Designs - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*