Vintage industriell loftdesign mycket personlighet

Vintage industriell loftdesign mycket personlighet

Vi beundrar detta vackra parisiska loft, inredningsdesignern Miriam Gassmanns verk för en konstnärskund. Interiörerna är hållna i minimalistiskt svart och vitt, men det är inte ett vanligt rum som alla andra. Huset har mycket personlighet, arkitektoniska detaljer och konstiga hörn som alla omfamnas. Det finns många industriella möbler och lampor blandat med vitkalkade vintagepjäser för en cool, eklektisk smak. Endast köket hålls i en lakonisk, minimalistisk stil. En av de speciella egenskaperna hos detta hus är de fantastiska glasen och stora fönster som bara fyller huset med ljus. Utrymmet visade sig vara väldigt kreativt, det pusslar med en blandning av stilar och inspirerar konstverk.

Vintage och industriell loftdesign med mycket personlighet - DigsDi
Vintage och industriell loftdesign med mycket personlighet - DigsDi
Så mycket som jag älskar mode... |  Vintage industriell inredning.
Vintage och industriell loftdesign med mycket personlighet - DigsDi
Jag kan inte riktigt förstå varför många av de nya lägenheterna.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*