Mid Century Modern Residence

Mid Century Modern Residence

Aran Construction byggde detta moderna hem som kallas Greentree Residence i East Hampton, NY. Arkitekturen och inredningen är inspirerad av konstruktioner från mitten av seklet, och formgivarna visade den oklanderliga smaken av konst och möbler.

Vardagsrummet, matsalen och köket är sammankopplade för att bilda ett öppet, ljust rum. Alla skåp är vita, vilket reflekterar ljuset och gör rummet mer inbjudande. Ljusa marmorgolv och ett vitt tak skapar en fantastisk bakgrund. Användningen av ljusa, varma träslag påminner mycket om interiörer från mitten av århundradet. De stoppade möblerna skriker också från mitten av seklet, och fantastiska guldhängen och Saarinen matsalsset är huvudartiklarna i köket.

Vardagsrummet är uppdelat i delar av en stor öppen spisvägg i sten. Den andra delen ser väldigt varm, mysig och inbjudande ut, med varma träslag, gröna och gula textilier och massor av bokhyllor som gör det till ett nästan litet bibliotek.

Ett annat rum hålls i lugna färger: duvgrå och blå. Bekväma möbler, en fluffig matta och några popkonstinspirerade detaljer gör det till ett svalt och välkomnande utrymme. Överdimensionerade fönster på två väggar och en utomhusdörr släpper in mycket ljus och erbjuder en hisnande utsikt.

Badrummet är helt öppet, det finns en duschkabin i glas med vägg för förvaring och lite avskildhet. En sådan inredning gör det möjligt att njuta av utsikten och ha känslan av att duscha ute.

Utanför finns allt du behöver för att koppla av: ett utomhuskök, en matplats utomhus, en pool och en terrass med solstolar för att sola. Det här är himlen!

Fäst på Mid Century Mode
Dallas Mid-Century Modern Hom
Modern villa från mitten av århundradet belägen på landsbygden UPPDATERAD 2020.
10 populära egenskaper hos moderna hem från mitten av århundradet – PadStyle .
7 Midcentury Moderna hem på platser du kanske inte förväntar dig |  fastighetsmäklare.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*