Original rund lampa med slingrande skaft

Original rund lampa med slingrande skaft

För att få en originallampa behöver du inte använda galna material eller overkliga kombinationer – det räcker med coola detaljer. Den ursprungliga detaljen i denna runda lampa är skaftet – den bildar en överdriven slinga bakom den koniska skärmen. Det finns också en bred platt skärm fäst vid änden av det böjda stålröret i en 45 graders vinkel. Det mjukt formade stålröret skulle kunna kallas lampans hjärta, eftersom det visar strömmen av elektricitet från basen till ljuskällan i skuggan. Slingan erbjuder en praktisk geometri för enkel förflyttning av lampan – funktionell och cool på samma gång. En diffusor i akryl täcker ljuskällan och avger en bred ljusstråle som lämpar sig för läsning vid sängen eller för att arbeta vid skrivbordet.

Original rund lampa med slingrande skaft - DigsDi
Enkel och originell lampdesign med slingande skaft – rund – Den .
Enkel och originell lampdesign med slingande skaft – rund – Den .
akryllampor Arkiv - DigsDi
Innovativ god nattlampa för barn |  Kidsoman

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*