Funktionell mångsidig Loveseat

Funktionell mångsidig Loveseat

Funktionella och flexibla möbler används idag, de sparar pengar och utrymme och anpassar sig perfekt efter dina behov. Idag delar vi med oss ​​av en av dessa bitar, och det här är en kärleksstol, soffa, säng i ett!

Vanligtvis låter formförändrande möbler som något ungkarlar skulle ha. En säng som också är en soffa? Bachelor dröm går i uppfyllelse! Designen på Zipline Loveseat av Dan Basmajian passar in i varje hushåll. Den utstrålar en viss finess som gör att den ser snygg ut i alla hem!

Zipline består av fyra delar som kan göras ihop till en säng, soffa eller till och med en divan. Separata element kan också användas individuellt! Till exempel kan de små enheterna du har över efter att ha förvandlat Zipline till en soffa antingen användas som fotstöd eller som riktigt snygga ottomanska pallar! Du väljer vilken möbel du vill ha eller behöver, och Zipline Loveseat anpassar sig efter dina krav!

Funktionell och mångsidig Zipline Loveseat för att spara utrymme - DigsDi
Sabastian Vändbar Sleeper |  Love seat, Loveseat sleeper .
Amazon.com: Mångsidig design och multifunktionellt litet vardagsrum.
Gymax 2PCS Patio Rotting Loveseat Soffa Ottoman Daybed Trädgård.
LifeStyle Solutions Harvey Tufted Loveseat i Heather Grey och .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*