Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler

Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler

Denna viktorianska bondgård i Portland har renoverats av ägarna, de ville ha ett bo och de fick det. Heminredningen är eklektisk och levande då ägarna fokuserade på inredningen och försökte skapa en trevlig och mysig tillflyktsort. De gjorde stora fönster för att släppa in så mycket ljus som möjligt, huvudfärgen är vit – och tak och väggar är målade vita; Detta gjordes också för att få rummen att se större och ljusare ut. Möblerna är shabby chic, många loppisfynd har restaurerats – det ger huset en unik och mysig charm. Ägarna har lyckats göra huset mycket inbjudande – låt dig inspireras!

Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler - DigsDi
Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler - DigsDi
Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler |  Sjaskig .
Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler |  Lyx .
Eklektisk viktoriansk bondgård med shabby chic möbler - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*