Industriellt och rustikt loftkök från Snaidero

Industriellt och rustikt loftkök från Snaidero

Det nya LOFT-köket från Snadeiro erbjuder ett intressant koncept. Möblerna har designats med råa naturmaterial och slitna ytor och har som sådan en stark industriell personlighet. Element som metallaccenter som har oxiderats med tiden, stora hyllor och rustika träelement återkommer här i en design med ett urbant utseende och ett strävt men elegant helhetsuttryck. Trä, metall och glas kombineras på olika sätt, vilket resulterar i en design som kännetecknas av sin ursprungliga och kontrasterande personlighet. Åldringseffekten är särskilt märkbar i metallstrukturerna, men även i de laminerade träelementen. Köket LOFT innehåller bara det mest nödvändiga och är därför mycket praktiskt och platsbesparande.

Industriellt och rustikt LOFT-kök av Snaidero |  Loftkök.
Industriellt och rustikt LOFT-kök av Snaidero |  Rustikt loft.
Modern köksdesign: Industriellt och rustikt loftkök av .
Linjärt kök LOFT av Snaidero design Michele Marcon.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*