Funktionella bygghyllor för att förvandlas till pallar

Funktionella bygghyllor för att förvandlas till pallar

Designers överraskar oss hela tiden med fler och fler kreativa hyllor och förvaringsenheter som passar för nästan alla rum och interiörer. De brittiska formgivarna Jack Godfrey Wood och Tom Ballhatchet designade Build-hyllor av tesselerande kistformade block som även kan användas som pallar eller bord. Funktionaliteten hos denna hylla är bara extrem och den är gjord av expanderad giftfri polypropen och finns i antingen slät svart eller texturerat vit. Vid demontering kan hyllorna användas som tillfällig sittplats, enskilda transportlådor eller som små bord. Det är en perfekt pjäs för alla små utrymmen, och du kan använda den utomhus också!

hyllsystem Arkiv - Sida 4 av 4 - DigsDi
Sidobord nytt från barstol |  Hemma, hemma, dec
Gångjärnsförsett bord med inbyggd stegpall |  Stegpall, DIY .
Amazon.com: BEWISHOME fåfängaset med spegel, vadderad pall.
Gör det själv Förvandla en barstol till en sidoflik

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*