Dina soffor Best Friend Caddy Bord

Dina soffor Best Friend Caddy Bord

Spendera kvällen i soffan med en anteckningsbok eller en bok och en kopp te? Nathan Mummert designade detta bord för att passa just dig! Caddie glider under din soffa eller säng så att du har alla dina förnödenheter bredvid dig. Caddy har en handsvetsad stålram och högkvalitativ bambubräda med skårade sektioner som tjänar ett syfte. Det finns två mugghållare, fyra fack för dina iPhones eller iPods med hål för att föra laddningskabeln igenom och en mjuk dyna för att hålla dina fjärrkontroller eller för att lägga ner din iPad eller surfplatta. Skjut bordet mellan dig och din partner medan du sitter i soffan, så får ni varsin mugghållare och fack att hålla era telefoner med. Så bekvämt!

Din soffas bästa vän: Caddy Table - DigsDi
Din soffas bästa vän: Caddy Table - DigsDi
Din soffas bästa vän: Caddy Table - DigsDi
Caddie: Du och din soffas bästa vän |  Heminredning, Soffbord .
Din soffas bästa vän: Caddy Table - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*