Industrihus Öppen layout

Brisbane-baserade designföretaget Maytree Studios designade detta Glasshouse Residence, enkelt men stilfullt, öppet med en industriell känsla, varm och mänsklig.

Huset har två våningar som slås samman till en och glasräcken hjälper dem att bli en öppen plats. Väggarna äro vita och täckta med tegel, de mörka och ljusa strålarna; Mörk metall används också flitigt i inredningen, vilket ger rummet ett industriellt, men ändå varmt, modernt utseende.

Vardagsrummet är översvämmat med ljus och kan vid behov öppnas utåt. Detta är en av de bästa funktionerna här – känn som att du är både ute och inne. Det finns en öppen spis och en TV på väggen, men mittpunkten i detta rum är en stor grind som ger tillgång till utomhus.

Köket är modernt och svart, varje enhet är snygg och handtagen är dolda. Det finns ett bakstycke i tegel och en unik köksö i varmt trä, vars skulpturala design påminner mer om vintage skrivbord än köksöar.

På andra våningen finns ett hemmakontor och ett lekrum för barnen. Alla privata områden är dolda och separerade från det öppna utrymmet för att göra dem mer intima.

Designerna bestämde sig för att uppgradera utrymmet med olika texturer och former, inte färger: tegelväggar, träbjälkar, en matta gjord av konstgjord djurhud, varmt trä i köket och svärtade metallpaneler. Huset är industriellt och öppet, men väldigt inbjudande och gör att man vill bo där. Dessutom är varje rum nära kopplat till utomhus, terrasserna och trädgårdarna genom portar, dörrar och fönster. Alla vyer utnyttjas med fördel och alla rum fylls med ljus. Ta fler bilder på detta vackra hem och bli inspirerad!

Industriellt växthusbostad med öppen layout - DigsDi
Pin av Sasha Bain på House to built |  Husinteriör, Loftdesign.
3D - Öppen layout källare - Design med rustik och industriell fusion.
Bondgårdsinredning, rustika takbjälkar, rustikt kök, öppen planlösning, familj .
Kustlada: Glashus Residence |  Casas de vidrio, Diseño para .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*