Bedårande modern trädkoja för barn med två nivåer

Bedårande modern trädkoja för barn med två nivåer

Om du har följt oss på sistone har du redan sett coola barnlekstugor, och idag vill vi dela med oss ​​av ännu en barndröm – en trädkoja av Sharon Davis Design. Den 350 kvadratmeter stora mångsidiga lekplatsen ligger på marken och ger den status som en trädkoja. Det sträcker sig över två plan – bottenvåningen och kråkboet. Du går in i strukturen via ett speciellt klätternät och falldörr. En stege leder dig genom en annan lucka till kråkboet. En skräddarsydd rutschkana i rostfritt stål förbinder båda våningarna när den roterar via ett walk-in-loungenätverk. Eldstavar tar dig tillbaka till jorden när du är klar. Längst upp installerade de ett mahognyskrivbord med utsikt över ängen och äppelodlingen för inspiration.

Bedårande modern trädkoja för barn med två nivåer - DigsDi
Bedårande modern trädkoja för barn med två nivåer - DigsDi
Bedårande modern trädkoja för barn med två nivåer - DigsDi
Bedårande modern trädkoja för barn med två nivåer - DigsDi
50 barnträdhusdesigner |  Trädkoja, Trädkojadesigner, Play .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*