Svarta Vita Huset

Ett enda konstverk från husägarens samling var inspirationen till denna eleganta renovering och förlängning av Sydney av Amber Road Design. En tillflyktsort för föräldrar, en fasad och landskapsarkitektur har alltid skapats med hänsyn till samspelet mellan inomhus och utomhus. Att sudda ut gränserna mellan inne och ute var viktigt. Genom att skapa en lamellfasad kunde slutanvändaren få otaliga upplevelser på en enda dag.

Huset är inrett i modern stil, med ett vackert spel av texturer och djärva konstverk. Både inuti och utanför kommer du att se vita väggar: utsidan inte överhettad och inuti för att hålla en ren bakgrund och få huset att se rymligare ut. Även enkla vita väggar har en fin struktur. Det finns även väggar täckta med mörkt trä för att kontrastera mot vita ytor. Golven är också mörka.

Utrymmet har öppen planlösning och jag älskar idén att använda färgglada möbler på en så kontrasterande mörk och vit bakgrund. Vardagsrummet visar en bekväm stoppad soffa i djupblått, som påminner om havet, och ett par soffbord med färgade ben. Lamporna ovanför detta område är färgglada handvävda lampor som sticker ut mot en så minimal bakgrund.

Det etniska inflytandet kan också ses i sovrumszonen, som har etniska sängkläder och statyetter. Sängbordet har en minimalistisk och funktionell design: det är en djärv nischhylla med en liten hängande lampa.

Hela tillbyggnaden är öppen mot utsidan: detta är en stor balkong med fönsterluckor och en terrass med en färgglad hängande vävd stol som perfekt liknar lamporna inuti. Bredvid poolen finns ytterligare en terrass eller poolhörna för att tillbringa tiden utomhus. Hela huset har en medelhavslook med dessa vita väggar, djärva konstverk och vävda föremål.

Framställning · USA:s högsta domstol: Måla Vita huset .
Modern vit och svart exteriör.  Svarta fönster, vitmålade.
Svartvitt hus med två fantastiska terrasser - DigsDi
Vita huset" är rasistiskt! Måla om det "Svarta huset". | Mänskligt .
Svarta och vita husets design bevisar motsatser Attra

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*