Supermod 3d Printed Modular Wall Storage System

Supermod 3d Printed Modular Wall Storage System

Sebastian Misiurek och Arianna Lebed från Simplus Design utvecklade SuperMod, ett modulärt väggsystem som 3D-printades, under sin vistelse på Bold Machines. Detta system skapar en mångsidig samling av minne som är lika funktion och skönhet. Väggen fluktuerar mellan moduler i olika storlekar för att tillgodose olika förvaringsbehov. Detta gör dem till en idealisk plats för dina favoritböcker, växter, sprit och mer. SuperMod är en utmärkt skiljevägg som kan dela upp utrymmet eller stå på egen hand för att förbättra det. Enskilda moduler kan tas bort och bytas ut för att skapa mer eller mindre porositet och för att uppnå olika grader av synlighet genom stycket.

SuperMod: 3D-tryckt modulär väggförvaring |  Gioc
SuperMod 3D Printed Modular Wall Storage System - DigsDi
SuperMod 3D Printed Modular Wall Storage System - DigsDi
SuperMod: 3D-skriven väggförvaring - IPPIN

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*