Unikt analogt minnesbord med 1100 meter papper

Allt eftersom dagen fortskrider har vi alla möjliga tankar i åtanke som vi kanske vill skriva ner. Kirsten Camara utvecklade Analog Memory Desk för att spela in alla små detaljer som vi behöver just nu men som kommer att vara glömda i morgon. Din utforskning av hur vi minns det förflutna ledde till skrivbordet som hade 1 100 fot papper på sig som du kan bläddra igenom för att se alla telefonnummer, gatunamn eller långa indelningar du var tvungen att göra i farten. Jag tycker att det här skrivbordet är ett måste för alla sekreterare och väldigt bekvämt för ditt hemmakontor – papperet finns alltid till hands när du behöver det så fånga varje tanke!

Unikt analogt minnesbord med 1 100 meter papper - DigsDi
Unikt analogt minnesbord med 1 100 meter papper - DigsDi
En inbyggd rullningspappersyta för inspelning av 1 100 yards .
Detta skrivbord har 1 100 meter rullningspapper för att spela in din .
Analog Memory Desk av Kirsten Cama

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*