Original matbord med gaffel- och knivformade ben

Tcherassi Vilató, en arkitektfirma baserad i Barcelona, ​​skapade ett roligt och funktionellt matbord som heter Let’s Eat! Tabell. Designen är original och funky: benen är knivformade och gaffelformade. Det är halvt löjligt och halvt briljant. Benen och botten på brickan är gjorda av laserskuret järn. Toppen består av avtagbara massiva trälister. Den kan göras vilken längd eller bredd du vill och benen och basen finns i en mängd olika neutrala färger. Ett sådant bord ger ditt kök en humoristisk touch, även om det är ganska neutralt och lugnt i färgen.

Original matbord med gaffel- och knivformade ben - DigsDi
Original matbord med gaffel- och knivformade ben - DigsDi
Original matbord med gaffel- och knivformade ben - DigsDi
Original matbord med gaffel- och knivformade ben - DigsDi
moderna matbord Arkiv - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*