Modern omtolkning Traditionellt rumänskt hus

Modern omtolkning Traditionellt rumänskt hus

Detta är Casa G3, en fascinerande bostad i Otopeni nära Bukarest, Rumäniens huvudstad. Projektet omfattade konsolidering och utbyggnad av ett befintligt hus och färdigställdes av LAMA Archtiectura 2015. Materialutbudet som används för detta projekt inkluderar grå vikta metallplåtar för taket, exponerad betong för väggar och tak, trä för golv och däck, och tegel från det ursprungliga taket, som nu används som dekoration för den accentuerade ytterväggen. Träbjälkarna inuti har restaurerats från den gamla designen. Interiörerna är moderna och eleganta, de blandar framgångsrikt gamla och nya accenter. Få fler bilder på detta härliga hem nedan!

Modern omtolkning av ett traditionellt rumänskt hus 2020.
Modern omtolkning av ett traditionellt rumänskt hus - DigsDi
modern tillbyggnad Arkiv - DigsDi
Uppgraderat Cove Way House av Bedmar och Shi - MyFancyHouse.c
Designer-ul francez, Phillippe Guilet, care a luat contact cu .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*