Eklektiskt hem med sydafrikanska och japanska influenser i inredningen

Eklektiskt hem med sydafrikanska och japanska influenser i inredningen

Det här huset i Kapstaden, Sydafrika ägs av några konstnärer, och jag tror att du kan se det direkt. Främre rummet delas av en öppen spis som skiljer vardagsrummet från studion. Blandningen av material, stilar och utvalda delar i vardagsrummet visar ägarnas unika röster inom sina områden. Köket blandar viktoriansk, mitten av århundradet och industriell estetik. Ägarna ser till att statement-väggarna känns fulla med ytterligare föremål för att komplettera funktionen utan att distrahera uppmärksamheten. Japanska och afrikanska influenser kan ses i hela huset, till exempel en samling sydafrikanska och japanska tallrikar som hänger på utbytbara tavelskenor i trä eller en samling kabuki-masker.

Eklektiskt hem med sydafrikanska och japanska influenser i inredningen.
Eklektiskt hem med sydafrikanska och japanska influenser i inredningen.
Eklektiskt hem med sydafrikanska och japanska influenser i inredningen.
Eklektiskt hem med sydafrikanska och japanska influenser i inredningen.
Résultat de recherche d'images pour "afrikansk japansk inredning.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*