Parisisk lägenhet från mitten av århundradet

Parisisk lägenhet från mitten av århundradet

Den här vackra parisiska lägenheten från det talangfulla teamet på Desjeux Delaye visar upp några färgsprakningar, en kristallkrona och belysning från mitten av århundradet, lite fotokonst – det finns massor av detaljer att vara avundsjuk på! Låt oss ta en närmare titt.

Det första rummet att se är en blå matsal med snygg panel, en överdimensionerad kristallkrona och några imponerande konstverk. Ett mörkt modernt middagsset från mitten av århundradet kontrasterar de blå väggarna och ljuskronan framhäver dem. Vardagsrummet har svarta och marinblå accenter, en konstgjord öppen spis, inbyggda hyllor på båda sidor, konstverk och till och med ved som ger mysighet och en oväntad naturlig touch till rummet. Möbler utgör utrymmet här: det är perfekt designat för utrymmet, titta bara på den här svarta lädersäten – är den inte fantastisk?

Det stora sovrummet är helt vitt och hjälper till att dölja förvaringsskåpen som är inbyggda i väggarna. Intresset höjs till utrymmet av en färgglad etnisk matta och djärva sängkläder, och det finns inga gardiner för att släppa in mer ljus. Det finns ett bekvämt barområde med en mörkblå bardisk, förgyllda benpallar täckta med grönt läder och förgyllda glödlampor ovanför. Bänkskivan är randig för att göra barområdet mer iögonfallande och för att fortsätta den moderna stilen från mitten av århundradet.

Snygga accenter, eleganta moderna möbler från mitten av århundradet och färgglada accenter gör den här lägenheten till ett bra exempel på hur man skapar en modern interiör från mitten av århundradet med fantastiska konstverk. Möblerna gör det hela, det är noga utvalt för varje rum.

Habitually Chic® » Ytterligare en chic hyreslägenhet i Par
39 Inredningsidéer för moderna lägenheter från mitten av århundradet - Homiku.com.
Parisisk lägenhet från mitten av århundradet med djärva stänk - DigsDi
Modern lägenhet från mitten av århundradet med parisiska vibbar - DigsDi
Stort urval av bästa inredningsprojekt av Jean-Louis Deni

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*