Fridfulla inomhusväggar för alla hem

När vi bor i städerna blir vi mer och mer alienerade från naturen, men vi kan hålla kontakten med den. En vacker vägg täckt av mossa och grönt kan vara en samlingspunkt och en fridfull och avkopplande del i alla rum från ditt hemmakontor till badrummet. Ett högt pris är en negativ sak här, men välj bara mossa och du behöver inte mycket pengar eller ansträngning för att hålla den perfekt. Glöm bara inte att hålla den borta från solen och upprätthålla den nödvändiga luftfuktigheten i rummet. Med en sådan vägg kommer du att känna dig som vår eller sommar, låt dig inspireras och skapas!

16 fridfulla inomhusväggar för alla hem - DigsDi
Living Wall inomhus Fridfull inomhus Living Wall Designs för alla.
16 fridfulla inomhusväggar för alla hem |  Giardino .
Inomhus mossvägg - för atriumlounge och/eller inne öppen spis.
16 fridfulla inomhusväggar för alla hem - DigsDigs.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*