Lägenhet utrymmesbesparande lösningar

Lägenhet utrymmesbesparande lösningar

Moderna designers överraskar oss mer och mer och visar oss hur du kan rymma allt du behöver på bara några kvadratmeter. Studio Bazi packade skickligt denna 33 kvadratmeter stora lägenhet med massor av förvaringsutrymmen och funktion så att den känns mycket större. Den kompakta enheten är belägen i ett historiskt hus i Moskva och tillhör en enda man som ville göra om utrymmet med alla moderna bekvämligheter.

Inredningen är modern, det finns gott om vitt och ljust trä för att göra rummen varma men ändå översvämmade av ljus, och vitt får rummen att se större ut. En stor bokhylla spänner över väggen mellan köket och fönstren och ger plats för ytterligare stolar. En serie utdragbara garderober tar tillvara på utrymmet under trappan och fungerar som en garderob för kläder och skor. Bredvid ligger badrummet med dusch och handfat. Toaletten är uppför trappan – ett bra arrangemang av rum för att rymma allt.

På motsatt sida finns ett skåp i ek som döljer köket med kyl, diskho, spis, och mataffär samt tvättmaskin, utdragbart bord och en gardin som skiljer sovrum och badrum från vardagsrummet. Detta är en bra idé för att hålla sovrumsutrymmet mer privat. Detta är en väldigt smart lösning som sparar mycket utrymme och sparar utrymme. Låt dig inspireras av alla lösningar som finns här!

GoodsHomeDesi
16 Fenomenala och snygga supersmarta utrymmesbesparande lösningar för .
En teeny 225 kvadratmeter stor studio har allt det lilla utrymmesbesparande.
Liten lägenhet med platsbesparande och funktionella lösningar - DigsDi
Liten lägenhet med massor av dolda designelement - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*