Cement som räknar risbordet och installationen i ett

Tidigare i år släppte Moroso 30 cementupplagor av den kombinerade sitsen och bordet designat av Daniel Libeskind för Marina Abramovics livekonstverk Counting the Rice. Libeskind-designen består av en serie sammankopplade vinkelplan som bildar rygg, säte, bas, stöd och bordsskiva. Arbetsytan är vinklad mot användaren och har en liten läpp för att förhindra att kornen rullar av. ”Cementskivan viks över sig själv, omsluter och klämmer ihop kroppen för att utföra föreställningen, medan formens kraftfulla gestuella uttrycksfullhet är präglad på dess yta med komplexa geometrier som förmedlar en känsla av visuell fragmentering,” sade ett uttalande av Moroso.

Libeskinds cementstol för Marina Abramović |  Konst |  Agenda |  Phaid
betongmöbler Arkiv - DigsDi
betongmöbler Arkiv - DigsDi
Libeskinds cementstol för Marina Abramović |  Konst |  Agenda |  Phaid
Allmänt SA903 Green Gecko Gauge Fiber Cement Siding Tool 2 Count.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*