Bedårande vittvättade möbler för shabby chic och strandinredning

Bedårande vittvättade möbler för shabby chic och strandinredning

Whitewash är en färg gjord med krita som används för att göra vitkalkade möbler. Om du hittar vintagemöbler och målar dem med white wash paint får du en grym shabby chic pjäs! Kolla in de vitkalkade möblerna nedan för lite inspiration. Vitkalkade sängbord ger en charmig vintagekänsla till ditt sovrum, en vitkalkad garderob ger ditt kök en cool shabby chic look, etc. Du kan sätta en vintage touch till vilket rum som helst genom att placera de vitkalkade bitarna där. Sådana möbler är också bra för strandhus tycker jag eftersom det ser så nära kusten ut, speciellt om du lägger till drivved, snäckskal och stjärnor som dekoration – du kommer att känna att du är på stranden! Lycka till med bilderna nedan!

38 bedårande vittvättade möbler för shabby chic och .
38 bedårande vittvättade möbler för shabby chic och .
38 bedårande vittvättade möbler för shabby chic och .
38 bedårande vittvättade möbler för shabby chic och .
38 bedårande vittvättade möbler för shabby chic och .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*