Pendellampa med spegel

Pendellampa med spegel

Multifunktionella möbler är inte bara en trend, det är nästan en efterfrågan, ett svar på den moderna världens krav. Ju fler funktioner möbeln fyller desto bättre, och har den samtidigt en cool design är den ännu bättre! Idag har vi en av dessa bitar att dela, det är OBLIO av Gio Tirotto.

Är det en spegel, en lampa eller båda? Gio Tirotto designade OBLIO som en crossover som ligger någonstans mellan konst och design. Enheten som skapats för Secondome Gallery har en kupolformad konsol som håller en spegelskiva med ett inbäddat LED-ljus runt omkretsen. Skivan roterar i olika vinklar och ändrar hur den ser ut och fungerar.

En sådan bit designades ursprungligen för ett galleri och kan användas i badrum eller entréer. Det är en cool och enkel lösning för små utrymmen. Är du redo att hänga den i ditt hem?

Reflect" spegelkula taklampa | Modern.Pla
Vintage industriell edison spegelreflektor taklampa ljus.
Mirror Ball Pendel Lamp – Macer Home Dec
Spegelkula Pendellampa - Contemporary - Pendelbelysning - av .
Nordeuropeiska Bar Counter Tak Pendellampor Spegel Polerad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*