Hållbar samling av moderna trämöbler från mitten av århundradet

Hållbar samling av moderna trämöbler från mitten av århundradet

Att komma ihåg att ”trä kommer från träd” är mottot för det nya spanska möbelmärket Ventura. Det är en daglig påminnelse för dem och för konsumenterna att vi har ett ansvar för miljön. För Ventura innebär hållbarhet och ett lägre ekologiskt fotavtryck att de bara hämtar virke från skogar som är certifierade för hållbar förvaltning. Man faller tillbaka på gamla traditioner när man designar möblerna, men med en modern touch. Eftersom allt görs internt är dessa skräddarsydda trädelar också prisvärda. Denna möbelkollektion är modern från mitten av seklet med en cool, fräsch twist. Naturliga träfärger framhävs av ljusa accenter, insatser och tyger.

Hållbar samling av moderna trämöbler från mitten av århundradet - DigsDi
Handgjorda, hållbara trämöbler - designmjölk |  Mitten .
Handgjorda, hållbara trämöbler |  Modernt trä från mitten av århundradet.
Hållbar samling av moderna trämöbler från mitten av århundradet - DigsDi
Hållbar samling av moderna trämöbler från mitten av århundradet - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*