Eclectic Rooftop Oasis Designad för att ha det bra

Eclectic Rooftop Oasis Designad för att ha det bra

Det blir lite kallt ute men det är häftigt att stanna där och ha kul med vänner. Du behöver bara lite utrymme. Om du är en lycklig ägare till ett hus eller lägenhet med terrass är det perfekt! Denna takoas från Dekar Design är den perfekta platsen för att njuta av frisk luft, drinkar och vänner. Inredningsstilen är eklektisk: här kan du se moderna, vävda och industriella föremål, vintage och boho chic tillbehör. Allt syftar till att ha det trevligt med familj och vänner – det finns stora sittplatser, soffbord för servering och lyktor för komfort. Drömmer du om en sådan oas? Bli inspirerad!

Eclectic Rooftop Oasis Designad för att ha det bra - DigsDi
Eclectic Rooftop Oasis Designad för att ha det bra - DigsDi
Eclectic Rooftop Oasis Designad för att ha det bra - DigsDi
Eclectic Rooftop Oasis Designad för att ha det bra - DigsDi
Rooftop Oasis Lounge: Event Vines SXSW Pop Up @ The Vaughn |  Fest .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*