Vidsträckt hem som integrerar 1700-talsruiner

WT Architecture’s White House ligger på Isle of Coll, Skottland. Det ursprungliga stenhuset byggdes i mitten av 1700-talet och övergavs i mitten av 1800-talet. När de nuvarande ägarna ärvde byggnaden hittade de taklösa ruiner med massor av sprickor men grundstrukturen intakt. Arkitekterna rådde byggare att bevara ruinerna och bygga bostäder runt dem. På baksidan av den ursprungliga byggnaden sträcker sig nya vardagsrums- och sovrumsytor generöst in i landskapet, med glasytor för att njuta av det hisnande landskapet och havsutsikten. En H-formad plan ger fickor med yttre skydd på utsatt plats. Interiören är modern och livlig och utsikten blir en del av inredningen tack vare den omfattande inglasningen.

Vidsträckt hem som integrerar 1700-talsruiner - DigsDi
Vidsträckt hem som integrerar 1700-talsruiner - DigsDi
Vidsträckt hem i Skottland integrerar 1700-talsruiner.
Vidsträckt hem som integrerar 1700-talsruiner - DigsDi
Vidsträckt hem som integrerar 1700-talsruiner - DigsDi

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*