Scando Oak Samling av träklossar i slumpmässig storlek

Voluminösa träbitar ser väldigt originella ut och lockar uppmärksamhet, särskilt om de är naturligt bearbetade och trästrukturen är synlig. Domus Artes Scando Oak Collection är gjord av odlade ekskogar och använder rena, enkla silhuetter för att skapa en nästan vävd effekt. Med push-pull öppningsmekanismer gör kollektionen att träkonsten kan vara sin egen duk utan att hårdvaran visuellt störs. Kollektionen består av ett skåp med 3 lådor, en garderob och ett 5-sidigt mediaskåp. Varje träblock är unikt i både ådring och färg. Även om tjockleken på varje block är variabel, finns det ett begränsat intervall av tjocklekar för ett övergripande enhetligt utseende.

Scando Oak Collection Of Random Sized Wood Blocks - DigsDi
Scando Oak Collection Of Random Sized Wood Blocks - DigsDi
Scando Oak Collection Of Random Sized Wood Blocks - DigsDi
Organiska och skulpturala Scando Oak Collection erbjuder intrikata .
Designmöbler i massivt trä från Domus Arte - Skando collecti

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*